Choose Language

Info Telefon / Viber / Pozovite !!

064-11-56-894

Metalno stepenište sa podestima

Spiralne metalne stepenice

 

INPROS izrađuje različite varijante konstrukcije metalnih stepenica za povezivanje visina sa podestima, uz mogućnost prilaza sa tri strane na prva dva gazišta, što predstavlja vrlo neobičan deo enterijera većih stanova, galerija, banaka, restorana i sl. Ova konstrukcija stepenica prilagođena je rešenju sa masivnim drvenim gazištima, zaštitnom ogradom i rukohvatom koji se usaglašavaju sa celokupnim ambijentom.Konstrukcija stepeništa je od masivnih čeličnih profila koji su dobro obrađeni i pripremljeni za postupak zaštite poliuretanskim bojama, ili plastificirani u dva sloja u bojiRAL karte. Značajan deo prostora ispod prvog kraka stepenica može biti zatvoren sa vidne strane, za razne namene, dok se čeona strana gazišta može iskoristiti za dubinske ladice - fioke.Nosiva konstrukcija radi se u zavarenoj izvedbi što joj daje potpunu krutost i stabilnosti. Ankerisanjem u pod i zidove ostavlja utisak stabilne podloge betona. Pored svojih prednosti, kod rešavanja visina u navedenim prostorima, ovo rešenje ima i znatno povoljniju cenu od betonskog stepeništa.

Metalna klizna vrata za dvorišta

Kapije, ograde, zaštitne rešetke

 

INPROS izrađuje metalna klizna vrata prema zahtevima naručioca, u različitim varijantama, stabilna, dugotrajna i dizajnerski osmišljena. Osnova svih rešenja je čelična konstrukcija, šina i  točkići, sa ili bez motornog pogona na daljinsku komandu. Ispuna kliznih vrata može imati spektar različitih rešenja kao: čelična limena platna različite debljine, brodski pod sa mrežom profilisanih  ukrućenja ili različiti profilisani fazonski elementi od kovanog gvožđa. Svako od navedenih rešenja nosi svoju specifičnost, a prepoznatljivi su po kvalitetu proizvoda, preistupačnoj ceni i adekvatnoj površinskoj zaštiti.

Metalna ograda je svakako sastavni deo celine ulaza u neki objekat. Ograda  se može raditi u vrlo različitim varijantama, bez kopije bilo kog rešenja, sa dobrim i racionalnim kombinovanjem osnovne čelične konstrukcije i gotovih fazonskih elemenata kovanog gvožđa. Kvalitetan proizvod se može napraviti i od čelične nosive konstrukcije i posebno oblikovanih profilisanih elemenata od punog čelika, firiket, ili valjanih šipkastih materijala.

 

PATENT br. 1550 - Šaloni

SIGURNOSNI METALNI ŠALONI INPROS 

Inpros d.o.o. zadržava pravo 
na patent, industrijski dizajn
i fotografije proizvoda.

Zaštićen proizvod kod Zavoda za
intelektualnu svojinu R. Srbije
i kao takav predstavlja
isključivo vlasništvo
preduzeća Inpros doo

Svi ostali proizvodi šalona
predstavljaju KOPIJE
negarantovanog
kvaliteta i dizajna ! ! !
 

ZAVOD ZA INTELEKTUALNU 
SVOJINU REPUBLIKE SRBIJE
SEKTOR ZA PATENTE
Patent Br. 1550, 2018/9465 

MP 2017/0054

Beograd, 04.07.2018.god

Certifikat izvrsnosti 2017

 • Stepeništa

  Različite varijante metalnih konstrukcija stepeništa, prilagođena rešenja enterijeru.

   

   

  Metalna ograda je svakako sastavni deo celine ulaza u neki objekat. Ograda  se može raditi u vrlo različitim varijantama, bez kopije bilo kog rešenja, sa dobrim i racionalnim kombinovanjem osnovne čelične konstrukcije i gotovih fazonskih elemenata kovanog gvožđa.

 • Varijante vrata ograde

  Sigurnosna čelična vrata se mogu izrađivati u 3 moguće varijante izvedbe:

   

  • JEDNO svetlosno polje i puna rešetka
  • DVA svetlosna polja i puna rešetka
  • TRI svetlnosna polja, dvodelna vrata sa punom rešetkom

   

Katalog - Šaloni 2018

Preuzmite katalog šalona

Kontakt info

Ukoliko imate bilo kakva pitanje ili nedoumice vezane za naše usluge budite slobodni da nas kontaktirate.

Pošaljite nam zahtev za konkretnu ponudu na naš email i odgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku.

Vaša pitanja, sugestije i predloge možete poslati i preko kontakt forme. Odgovorićemo Vam u kratkom roku, ne duže od 24h.

Brza pitanja i odgovori